У луцьких гімназистів з’явилися светри, як у європейців

27 Жовтня 2015, 10:57
4224

Учні гімназії № 4 мають змогу отримати новий елемент форми – світшоти із назвою закладу.

Школярів з гімназії імені Модеста Левицького завше розпізнавали за бордовими піджаками з емблемою. Тепер у гімназистів з’явилися ще й сірі светри із надписом «Гімназія №4» латинськими літерами. Ініціатива введення такого елементу форми належить колишнім учням гімназії Інні Рудик та Максиму Гриньову. Зараз вони навчаються у Польщі, звідки, розповідають, і почерпнули ідею зі світшотами.

«Ідею ми запозичили з Європи та США, адже там тема шкільної моди є доволі популярною. Ми самі були учнями цієї гімназії. Пам’ятаю, що не завжди хотіли носити бордові піджаки. Тому світшот – сірий, але з бордовим надписом. Замовляємо светри в американської фірми,  у них дуже хороша якість», – поділилася Інна Рудик.

Свою ідею колишні гімназисти запропонували керівництву школи, а ті своєю чергою батькам та учням.

«Ініціатива нам сподобалася, але светри не виключатимуть інший елемент форми – бордовий піджак. Взагалі це дуже зручно, адже, окрім того, що світшот можна чергувати з піджаком, це ще й вигідна річ, особливо взимку», – впевнена заступник директора з виховної роботи Ірина Дмитренко.

Ініціатори кажуть, що ідея сподобалася багатьом учням, тож уже закупили 100 светрів. Ціна світшота – 330 гривень. 50 гривень з цієї суми віддають піклувальній раді школи, яка закупить светри тим, хто хоче отримати новий елемент форми, але не має фінансової можливості.

До слова, директор гімназії теж носитиме сірий світшот, а деякі вчителі і собі не проти придбати такий елемент європейської шкільної моди.

Коментарі
27 Жовтня 2015, 13:29
Дуже круто!!!!!
27 Жовтня 2015, 14:02
Якийсь бідовий дизайн.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром