«Зелені» мають намір розширювати діяльність

27 Жовтня 2015, 10:47
4397

Після місцевих виборів Партія зелених України у Луцьку вирішила, що настав час від громадської роботи переходити до партійної.

Про це говорили на партійних зборах 26 жовтня, які відбулися в приміщенні Волинського інституту економіки та менеджменту.

Політики вважають, що загалом голосування проходило без значних порушень.

«Видимих для європейців порушень не було. По процедурі зауважень майже немає,  але сама система гречки, яка була, така і залишилася. Зокрема на 62 дільниці був сплеск активності десь за півгодини до закриття. Чи то виборці самі так прийшли, чи їх підвезли, ніхто сказати не може і яка партія могла цим займатися також невідомо», – розповів кандидат у мери Василь Байцим.

Окрім того, на зборах розповіли, що свою передвиборчу агітацію партія розпочала найпізніше, оскільки зелені дотримувалися букви закону та чекали офіційного відкриття фондів.

«5 жовтня тільки були відкриті фонди. А до цього часу вже всі партії займалися рекламою та  піаром. Вже добре працював бізнесовий підхід та маркетинг, який і переміг», – зауважив колишній кандидат.

Попри те, що партія не пройшла виборчої квоти, її члени сподіваються, що надалі завдяки посиленій роботі зможуть досягти більших результатів. А результати виборів аж ніяк не вважають поразкою, адже це була хороша практика. Окрім того, зелені хочуть посилити свою співпрацю з представниками партії у Берліні, аби ті поділилися з ними європейською практикою. 

«Початок є, треба продовжувати доносити свої ідеї до людей. Цього разу наш виборець не прийшов на голосування. Для нас вибори стали хорошою практикою, команда відшліфувалася. Ті, хто не хотіли працювати - пішли.  Зараз ми маємо реальний рейтинг і бачимо, що треба переходити від формату громадського об’єднання до партійної роботи.  Ми лояльно відносилися до процесу виборів, проте інші партії  працювали жорсткіше», – розповів Василь Байцим.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024