Розкрадений Луцьк: в мережі з’явилася відповідь на жарти над УКРОПом

25 Березня 2017, 21:02
3601 Джерело: facebook.com

У відповідь на жартівливий банер «УКРАЛ», в Інтернеті запустили новий мем.  

Тепер жартівники на місці серця розмістили фото першого заступника міського голови Тараса Яковлева, який тримає надпис «РОЗКРАВ». 

Нагадаємо,  що у ніч на 25 березня невідомі приклеїли логотип партії УКРОП на серці луцької фотозони з надписом «УКРАЛ».

До слова, Тарас Яковлев був одним з перших,  хто поширив у мережі фото з ідентичним написом. Проте свою причетність до нічних подій заступник мера заперечує, а вчинок розцінює, як дрібне хуліганство.

Попри це жарти над УКРОПом не залишилися без відповіді. Тепер у Facebook «гуляє» новий мем із зображенням Тараса Яковлева та надписом «Я РОЗКРАВ Луцьк».

2

До слова, прокоментував ситуацію і голова фракції УКРОП Луцької міської ради та новообраний секретар ради Ігор Поліщук. За його словами згодом лучани матимуть змогу оцінити не тільки наклейки,  а реальні справи Траса Яковлева.

«Найближчим часом мешканці міста дізнаються скільки «УКРАЛ» поки що перший заступник міського голови Тарас Яковлев, і не тільки. Скільки комунального майна було продано з порушенням процедури за безцінь, коли відділ комунального майна очолював Тарас Яковлев, скільки коштів не поступило в міський бюджет за його сприяння і багато іншого», – йдеться у дописі. 

1

 

Коментарі
26 Березня 2017, 23:39
А Романюк, напевне, був в усіх тих справах, що мають бути оголошені, "не при ділах"? Чи як?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром