Муніципали продовжать демонтаж Старого ринку

08 Червня 2020, 14:37
Контейнери для демонтажу 3225
Контейнери для демонтажу

Вже 11 червня працівники департаменту муніципальної варти Луцька обіцяють продовжити демонтажні роботи на вулиці Глушець.

Про це вони повідомляють на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Земельна ділянка з торговими контейнерами на вул. Глушець, яку орендує підприємець Пахолко Л.П., використовується не за цільовим призначенням. У зв'язку з цим, Департаментом муніципальної варти 08.06.2020 розміщено повідомлення про демонтаж на усіх торгових кіосках, які на ній розміщуються», – йдеться в повідомленні.

Мунвартівці пишуть, що днями восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова скасував рішення Волинського окружного адміністративного суду на користь Луцької міської ради та постановив використовувати земельну ділянку на вулиці Глушець, яку орендує фізична особа-підприємець Любомир Пахолко, для стоянки автомобілів.

«Тим часом підприємець використовував землю, як ринок. Тобто, малі архітектурні форми, які там нині знаходяться, встановлені незаконно і повинні бути демонтовані. Частина контейнерів була вже демонтована раніше за згодою власників на добровільний переїзд. Демонтажні роботи на даній ділянці розпочнемо з 11 червня 2020 року», – пишуть муніципали.





Читайте також:  В Україну прийшла спека, але з дощами й грозами

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром