Показали проект майбутнього поділу Волині на регіони

06 Червня 2020, 17:46
Фото ілюстративне 2837
Фото ілюстративне

Проєкт формату майбутніх районів України і, зокрема, Волині, їхню кількість та склад Мінрегіон направив на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування/

Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій, пише decentralization.

У відомстві зазначили, що карти майбутніх районів підготовлені на основі пропозицій обласних державних адміністрацій та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем та наголосили, що це є в своїй сукупності лише першим проектним документом, який ще зазнає змін в ході погоджень та попередніх обговорень на рівні Уряду, перед його схваленням.

Звісно, що цей проект не є догмою.

«Мінрегіон спрямував на погодження проект постанови Верховної Ради України щодо майбутніх районів в Україні. Звісно, що цей проект не є догмою. Ще вноситимуться пропозиції, які будуть обов’язково розглянуті і, якщо вони не суперечитимуть критеріям, яким мають відповідати майбутні райони, будуть враховані. Ключове – майбутні райони повинні бути оптимальними за своїми параметрами для того, щоб в них організувати ефективну систему державного управління, зокрема - формування на цьому рівні дієвих органів виконавчої влади», – прокоментував заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

[img]1_volinska_oblast__1_.jpg[/img

Читайте також: На Волині зросли ціни на продукти

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024