Засуджених та правопорушників можуть примусити прибирати теритрію військової частини

24 Березня 2017, 10:58
1634

Перелік об’єктів, де відбуватимуть громадські роботи засуджені та правопорушники, поповнять цьогоріч військова частина та комунальні підприємства.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 24 березня, інформує ІА «Волинські новини».

Депутати розглянули проект рішення про затвердження на 2017 рік переліку видів робіт та об’єктів міста для відбування громадських робіт засудженими та порушниками.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, відповідно до статті 56 Кримінального Кодексу передбачено, що види робіт для відбування засудженими та правопорушниками затверджують органи місцевого самоврядування.

Отже, депутатам пропонують затвердити аналогічний минулорічному перелік робіт, а серед об’єктів для відбування робіт додається декілька нових. Це товариство «М.Ж.К.», ЖКП №8 та військова частина А2466, що відновлює роботу на вулиці Стрілецькій, 12. Серед інших об’єктів – ЖКП № 2, 3, 7 та 11, КП «Парки та сквери міста Луцька», Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування, головне управління юстиції у Волинській області, Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, КП «Луцький зоопарк», Луцький міськрайонний суд, Державний історико-культурний заповідник та КП «Ласка».

До переліку робіт належать прибирання, благоустрій та озеленення території, кладовищ, зон відпочинку і туризму, подорожніх смуг, пам’яток архітектури, історії та культури, благоустрій території міста з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, впорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання захисників Вітчизни і утримання в належному стані цвинтарів, благоустрій території після закінчення будівництва, прибирання будівельного сміття, виконання найпростіших робіт з ремонту або реконструкції об’єктів соціальної сфери, вирубка чагарників вздовж доріг, водоймищ та річок, виконання технічних робіт, що не потребують кваліфікації тощо.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром