У Луцьку повним ходом ремонтують двори і дороги, реконструюють тротуари і влаштовують велодоріжки

24 Березня 2017, 10:46
2230

У місті тривають активні роботи з капітального ремонту прибудинкових територій. З настанням сприятливих погодніх умов працівники дорожніх служб намагаються оперативно виконати значні об'єми робіт.

Варто зазначити, що капітальний ремонт дворів проводиться комплексно. Зокрема, відновлюється дорожнє покриття та тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, встановлюються дитячі та спортивні майданчики, інформує прес-служба Луцької міської ради.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев разом з директором департаменту ЖКГ Юрієм Красем оглянули, як тривають ремонтні роботи на прибудинкових територіях Гнідавська, 63, 63а, 63б, Відродження, 14, Сагайдачного, 29.

Ремонтні роботи у цих дворах виконують працівники підприємства «Луцькавтодор-Сервіс».












Також Тарас Яковлев оглянув хід реконструкції тротуару на проспектах Волі та Соборності на відрізку від вулиці Чорновола до проспекту Молоді. Тут пішохідні доріжки вимощують бруківкою.

Крім того, влаштовано тут й велодоріжки. Лучанам буде зручно ходити новим тротуаром, адже його освітлять сучасними світлодіодними світильниками. Роботи виконують також працівники підприємства «Луцькавтодор-Сервіс».






Тривають роботи і на проспекті Відродження, де нині вкладають новий асфальт у попередньо вирізані карти.




Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що погодні умови посприяли відновленню ремонтних робіт на прибудинкових територіях і вулицях.

Він наголосив, що до Великодня планують завершити ремонти у десяти дворах, роботи у яких розпочали ще у 2016 році. Тут необхідно буде здійснити благоустрій. На його переконання, до цього повинні уже долучитися мешканці будинків і попідгрібати листя, розрівняти землю, висадити квіти.

Загалом, у 2016-17 роках заплановано зробити 64 двори. Уже завершені роботи у 40 прибудинкових територіях. Тарас Яковлев переконаний, що цьогоріч усі 64 двори будуть капітально відремонтовані. За його словами, уже тривають зустрічі з людьми, узгоджуються усі позиції та побажання мешканців.

Цьогоріч також заплановано провести ремонт дорожнього покриття проспектів Волі та Соборності, будівництво нової дороги на вулиці Липинського, ремонт Кривого Валу та ряд інших вулиць.

Коментарі
24 Березня 2017, 13:20
Повним ходом???!!!!! Якщо вже півроку перерито все біля будинку аж до під'їзда - це називається повним ходом? Неможливо ходити. Це просто жах! Вже третій тиждень купа техніки, людей, але результату немає. Шановний Тарасе Яковлев, зверніть, будь ласка, увагу на будинок по вулиці Бенделіані, 1.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024