На засіданні ТВК шумлять, нервують і засинають

26 Жовтня 2015, 18:06
3704

Станом на 17.00 не оголосили протоколів з 14 дільниць.

16:00. У залі чути жарти про сон, а учасники процесу активно налягають на каву. Для декого вочевидь голос голови ТВК з мікрофону звучить, як колискова. Тому багато хто уже дрімає. У залі засідань чекають своєї черги представники семи дільниць. На зачитування протоколів з однієї дільниці витрачають 6–10 хвилин. Ще приблизно стільки ж витрачають на організаційні моменти із запакуванням і розпакуванням документів. Часто між оголошенням двох дільниць бувають тривалі «заминки».

17:00. Не оголосили результатів з 14 дільниць. Окрім того, на доопрацювання відправили протоколи ще близько п’яти дільниць. За шумом присутніх у залі засідань практично не чути, що говорить голова ТВК. Всі помітно нервують. Просять підійти до столу для реєстрації представників ОБСЄ, які прийшли спостерігати за перебігом процесу. Перед входом до зали очікування людей помітно меншає.

18:00. Надворі уже темніє, у залі увімкнули світло. Чекають на появу представників чергової дільниці, проте вони не прибувають вчасно і пропускають свою чергу. Представники ОБСЄ помітно веселіші за інших учасників процесу. Гості спостерігають за присутніми, жартують, щось фіксують у розкладених на столі паперах, фотографують членів ДВК у вишиванках і знімають на мобільний телефон перебіг процесу.

















Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром