Агітаційні натяки: де приховували рекламу

26 Жовтня 2015, 17:20
3140

На більшості ДВК спостерігачі не фіксували порушень виборчого законодавства протягом всього дня голосування.

Однак деякі дільниці все ж стали відомими на все місто в першу чергу через те, що заздалегідь підписували протоколи чи не пускали журналістів та спостерігачів на засідання ДВК після 20:00.  

Фотокореспондент Район.Луцьк Роман Домбровський також зафіксував неоднозначні брошури та інформаційні стенди на декількох ДВК, де вдалося побувати протягом дня голосування, 25 жовтня.

На дільниці 071048, що розміщувалася у спорткомплексі СНУ на проспекті Президента Грушевського, 2Б, у голови ДВК на столі лежав ось такий довідник.

На перший погляд очевидних порушень тут немає, але дизайн обкладинки нагадував символіку однієї з політичних партій. На зауваження спостерігача голова ДВК відразу вирвала цю сторінку.

На цій же дільниці можна було побачити інформаційний стенд про благодійний фонд, який прямо пов’язаний з однією з політичних партій. Спостерігач дільниці на початку голосування самостійно заклеїв назву фонду.


Подібний інформаційний плакат наш фотокор помітив і на дільниці 071074, що на проспекті Молоді, 8А, (гуртожиток Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки). На зауваження члени ДВК відповіли, що плакат тут висить вже дуже давно.

Брошуру з натяком на символіку пропрезидентської партії також вдалося зафіксувати на дільниці 071055, яка знаходиться на проспекті Волі, 51, (Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського нац. університету ім. Лесі Українки)


 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром