Лучанина судитимуть за підпільне виготовлення і продаж алкоголю

02 Червня 2020, 18:05
Фото ілюстративне 2601
Фото ілюстративне

Лучанин організував підпільне виготовлення алкогольних напоїв і за це постане перед судом.

Про це повідомляють у ГУ ДПС у Волинській області.

Днями слідчим управлінням фінансових розслідувань в рамках  операції «Акциз-2020» під процесуальним керівництвом прокуратури області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв у підпільному цеху в Луцьку.

Слідчі встановили, що місцевий житель з жовтня 2019 року по березень 2020 року  організував діяльність підпільного цеху з виготовлення  контрафактного алкоголю у своєму помешканні. Готовий фальсифікат лучанин реалізовував за попередньою домовленістю  своїм довіреним клієнтам.

Під час проведення санкціонованого огляду за податківці вилучили спирт невідомого походження, з якого виготовлявся фальсифікований алкоголь, готову алкогольну продукцію, а також обладнання для виготовлення горілки. 

За результатами досудового розслідування вказаному громадянину оголосили про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні, збуті підакцизних товарів. Обвинувальний акт скерували до суду для подальшого розгляду та прийняття відповідного рішення.

Відповідальність за вчинені кримінальні  правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених  або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення. 

Читайте також: У Луцьку на хабарі затримали колишнього працівника лісогосподарського підприємства

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром