Вийшов фільм про спортсмена та тренера луцького борцівського клубу

02 Червня 2020, 12:40
Вийшов фільм про спортсмена та тренера луцького борцівського клубу 4594
Вийшов фільм про спортсмена та тренера луцького борцівського клубу

Днями у мережу виклали фільм про спортсмена та тренера борцівського клубу GARDA Дмитра Ковальчука.

Нещодавно він святкував свій день народження, до якого і приурочили опублікування відео. Про це інформують у пресслужбі клубу.

Дмитро Ковальчук – лучанин, який у свої 19 років має статус чемпіона України з бразильського джиу-джитсу, бойового самбо та ММА. Також він срібний призер чемпіонату Європи з бойового самбо. І має звання кандидата у майстри спорту з грепплінгу.

Усі ці здобутки йому вдалося отримати за останні два роки, що свідчить про його швидку та ефективну підготовку як спортсмена тренерами клубу. Аби зафіксувати цю успішну історію, у команди клубу виникла ідея створення фільму про спортсмена.

«У фільмі розкрито історію звичайного хлопця з вулиці, який шукав спосіб стати кращим і сильнішим та вирішив піти у спорт, а не змагатися кулаками на вулиці. Це історія про те, що чемпіонами не народжуються, а стають. Люди досягають такого завдяки своїй наполегливій праці. Чемпіоном може стати кожен, хто працює над собою. Саме тому ми вирішили створити такий соціально орієнтований фільм на прикладі Дмитра, щоб показати, що спокуси вулиці реально перемогти і досягти потужних результатів», – пояснює головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

Фільм готувався майже два місяці.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром