У Луцьку соціально незахищеним дітям подарували вишиванки та верхній одяг

01 Червня 2020, 18:26
У Луцьку соціально незахищеним дітям подарували вишиванки та верхній одяг 3128
У Луцьку соціально незахищеним дітям подарували вишиванки та верхній одяг

Громадянський Рух «СВІДОМІ» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей передав більше 80 одиниць дитячого верхнього одягу в Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Про це повідомляється на сторінці ГР «СВІДОМІ» у фейсбуці.

Окрім того, спільно з депутаткою Аллою Надточій «СВІДОМІ» подарували кілька десятків вишиванок для дітей ГО «Переселенці Криму та Донбасу» за сприяння майстрині Тетяни Комар.

Команда «СВІДОМИХ» на чолі з Андрієм Покровським приділяє особливу увагу підтримці соціально незахищених дітей. Щорічно наша команда організовує дитячі свята з подарунками та розважальною програмою, як напередодні Дня святого Миколая та Нового року, так і до Дня захисту дітей.

«Серед стратегічних цілей «СВІДОМИХ» є розвиток сучасної та конкурентної системи освіти, тому Андрій Покровський лобіював програму «Мультиборд у кожну школу». На жаль, її не вдалося втілити, тож він за власні кошти придбав та подарував 3 інтерактивні панелі MultiBoard луцьким школам №1, 14 та 18», – зауважив співзасновник громадської організації Тарас Шкітер.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром