Луцьких студентів навчали, як мандрувати Віднем

21 Березня 2017, 21:22
1742

21 березня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, у Пункті європейської інформації, відбулась зустріч в рамках проекту «Жива бібліотека».

Цього разу учасницею проекту стала журналістка, мандрівниця, цікава співрозмовниця – Майя Голуб, - повідомляють організатори.

Читачі дізнались про її нові подорожі. Майя розповіла детально про Віденський бал, де побувала вже цього року, та чудову столицю Австрії.

На читачів чекала пізнавальна презентація про музеї, пам’ятки архітектури, наряди для балу, найсмачнішу їжу.

«До балу приготувалась за кілька годин. Майже відчула себе Попелюшкою», – зазначила на початку заходу Майя. Вона розповіла, що вперше потрапила до Відня по журналістській роботі. Місто вразило її своєю красою, кількістю музеїв та пам’ятків старовини.  Майя багато часу гуляла визначними місцями, але побачити встигла не все. Багато цікавих місць Відня запланувала відвідати під час наступних поїздок.

«Вважаю, що за такими молодими людьми – майбутнє. Сьогодні для гармонійного розвитку потрібно багато вчитись, читати, подорожувати та знати мови. Прекрасно, коли юнаки і дівчата обмінюються професійним досвідом, розповідають про роботу, подорожі, різні життєві ситуації. У таких мандрівників є велике бажання розвивати Україну, будувати Європу в нашій державі», – говорить директор бібліотеки Алла Єфремова.

Про улюблену журналістську роботу Майя каже так: «Коли пишеш крутий аналітичний текст, аж радісно на душі. Міжнародні теми – це дуже цікаво!»

Студентам кафедри туризму та цивільної безпеки ЛНТУ, які були присутні на зустрічі, журналіст побажала цікавих подорожей та готовності до пригод.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром