Пересувний центр МВС презентували в Луцьку

21 Березня 2017, 18:46
1735

20 мобільних сервісних центрів МВС України працюватимуть в областях, аби надавати послуги у найвіддаленіших населених пунктах.

Сьогодні такий пересувний центр презентували в Луцьку, - про це йдеться на сайті ВРД НСТКУ.

Як же він працюватиме і які послуги надаватиме?

В автомобілі — комп’ютери, принтер і бланки — те, що потрібно для надання довідок і послуг. Такий центр “на колесах” з’явився у нашій області. Він виїжджатиме за графіком і надаватиме найбільш поширені послуги, що є у стаціонарних сервісних центрах МВС. Приміром, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу, заміна водійського документа та видача міжнародного посвідчення водія.

– Цей траспортний засіб обладнаний та з’єднаний з базою так, що є можливість відразу роздрукувати посвідчення водія, – розповів провідний консультант-адміністратор сервісного центру МВС в області Олександр Шевчук. – Відразу роздрукувати після реєстрації транспортного засобу та отримати свідоцтво про реєстрацію і номерні знаки. У транспортному засобі є також фотоапарат для фотографування для посвідчення водія, два робочих місця.

Середа, четвер, п’ятниця — три дні на тиждень автомобіль працюватиме у селах. Екіпаж — троє співробітників.

– Запуск мобільних сервісних центрів МВС – це реальне відображення того, як державний сервіс прямує назустріч громадянам, – переконаний керівник регіонального сервісного центру МВС в області Олександр Малашко. – Ці пересувні центри функціонуватимуть за поданим запитом від органів місцевого самоврядування. Відповідно, на основі прийнятих заявок від місцевої влади ми складатимемо список міст і графік виїздів.

Інформацію про необхідні документи, графік виїздів і маршрути спеціалізованого автомобіля можна буде знайти на сайті Головного сервісного центру МВС в області.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром