Ключ розбрату: Поліщук заявив про вчинення злочину екс-секретарем ради Юлією Вусенко

21 Березня 2017, 17:52
2004

Ігор Поліщук повідомив поліцію та прокуратуру про злочин – з міської ради зникли ключі від кабінету секретаря.

Про це він заявив на пленарному засіданні сесії міськради у вівторок, 21 березня.

Нагадаємо, що до міської ради викликали поліцію, аби у присутності правоохоронців відкрити кабінет секретаря, оскільки Юлія Вусенко і досі не передала Ігорю Поліщуку ключі від кабінету та печатку секретаря. Проте потрапити до кабінету так і не вдалося, скільки окрім основного ключа зник і запасний.

«Ключі відсутні з четверга. Як ключ, яким користується секретар, так і ключ резервний. Один з них зберігався у секретаря, інший для використання прибиральницею знаходився у приймальні секретаря», – розповів начальник господарсько-технічного відділу Анатолій Махецький.

У зв’язку з цим Ігор Поліщук звернувся до начальника міського відділу поліції Олега Кічука та до місцевої прокуратури з повідомленням про вчинення злочину.

«Екс-секретарем самовільно було викрадено ключі від кабінету», – зазначив Поліщук.

Також він доручив першому заступнику міського голови Тарасу Яковлеву забезпечити доступ до кабінету секретаря міської ради. Депутати проголосували за таке рішення, проте сам Тарас Яковлев виконувати доручення відмовився.

«Я його не буду виконувати, кажу одразу. Не маю права заходити у службовий кабінет секретаря. До побачення», – наголосив заступник мера та покинув зал засідань.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром