«Не можу собі дозволити, щоб мені наказували», – депутат заявив про тиск з Києва

21 Березня 2017, 16:53
1869 Джерело: volynnews.com

Депутат Луцькради Аркадій Соломатін розповів, що йому надійшла вказівка з Києва про те, як голосувати на сесії.

Відповідну заяву обранець громади озвучив на пленарному засіданні сесії у вівторок, 21 березня.

Він розповів, що не був і не є членом жодної з політичних партій, а при створенні радикальної фракції Олега Ляшка у Луцькраді сподівався на плідну співпрацю та взаєморозуміння.

«При створенні фракції у міській раді у нас була домовленість не тиснути на мене, якщо якісь рішення суперечать моїм принципам, а також, що з моєю позицією будуть рахуватися», – розповів депутат.

Він зауважив, що раніше так і було, адже він мав змогу висловлювати свою думку та голосувати не так, як решта членів фракції. Проте, зазначив, що на минулому засіданні сесії дзвінком з Києва йому дали вказівку, як потрібно голосувати. Такі дії депутат вважає неприпустимими.

«Накази я виконував, коли проходив службу у військових силах України, а зараз я, як обраний громадою депутат, не можу собі дозволити, щоб мені наказували, не спитавши у мене. У мене може бути своя думка та позиція, оцінку яким дадуть мої виборці», – заявив Аркадій Соломатін.

Коментарі
21 Березня 2017, 19:33
Скоро будет начальник ЖЭКа волать.что он х..р уступит давлению Киева!Р то,что на х.. никому не нужен,это моло кто об этом задумывается
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024