Юлія Вусенко не віддає новообраному секретарю печатку та ключі від кабінету

21 Березня 2017, 16:13
1817

Секретар міської ради Ігор Поліщук розповів, що екс-секретар ради Юлія Вусенко не віддала ключі від кабінету та печатку секретаря.

Про це Ігор Поліщук заявив на пленарному засіданні сесії міської ради у вівторок, 21 березня.

Він доручив секретаріату міської ради зв’язатися з Юлією Вусенко та проінформувати про необхідність передати ключі та печатку. У разі, якщо до 18:00 екс-секретар не підтвердить намір віддати вказані предмети, Луцькрада буде звертатися до правоохоронних органів.

Нагадаємо, представники фракцій «Самопоміч», «Солідарність», «Свобода» та позафракційний Микола Яручик вирішили не голосувати на сесії міськради, засідання якої вони вважають нелегітимним. Згодом Микола Яручик узагаліпокинув сесію і «пішов білити дерева».

Зауважимо, 21 березня стало відомо, що у Луцьку нелегітимно відсторонили від обов'язків секретаря міськради голову обласного осередку «Самопомочі» Юлію Вусенко. Після того, як рішення було оскаржено в суді, і суддя 20 березня відновила її на посаді, в цей же вечір вона зателефонувала і заявила, що рішення було відмінено під тиском. Про це заявив з трибуни Верховної Ради Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк.

Проте на сесії Луцькради цього ж дня депутати міськради обрали секретарем представника партії УКРOП Ігoря Пoліщука.

Коментарі
21 Березня 2017, 18:39
Ганьба
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром