Микола Яручик покинув сесію і пішов білити дерева

21 Березня 2017, 11:04
4797

Позафракційний депутат Микола Яручик вирішив не брати участі в сесії міської ради і вкотре запропонував саморозпуск Луцькради.

Про це стало відомо у вівторок, 21 березня.

Микола Яручик зауважив, що владу в місті не знімав і не призначатиме. Тому не братиме участі в голосуванні.

«Я за справедливість і відкритість. Розумію, що зараз це не в ціні, але ярмо «подхаліма» і зрадника на себе вішати не буду. Знаю, що можу і не бути депутатом, але нас перш за все обирали люди, тому хочу нагадати про пропозицію саморозпуску Луцькради», – зазначив Микола Яручик.

Крім того, він наголосив, що у будь-якому разі зі всіма колегами товаришуватиме, питиме каву і чай та сяде за стіл переговорів, проте у нинішньому засіданні брати участі не буде.

«Піду додому білити дерева. Потім відзвітую у Facebook. Хочу завершити свій виступ словами з вірша Ліни Костенко: «Життя пройде, немов вода, і відцвіте, немов вишнева гілка...в житті одна помилка - не біда, біда, коли усе життя – помилка», – процитував депутат і продовжив: «У мене є до вас серйозне питання, Григорій Олександрович (ред. – Григорій Пустовіт). Прошу відповісти на нього максимально правдиво. Котра година?»

Після відповіді Григорія Пустовіта Микола Яручик промовив: «Дякую, мені пора» і покинув залу засідань.

Коментарі
21 Березня 2017, 18:31
Тільки депутат може білити дерева весною. Це робиться перед зимовими морозами. Кора побілених дерев в день менше гріється на сонці і тому в ночі, коли мороз підсилюється, не тріскається. Як писав класик: "Тут тебе не университет, тут думать надо".
21 Березня 2017, 19:54
склади повноваження і йди біли)
22 Березня 2017, 09:47
От,філософ !Коли балатувались,то збирались працювати ,але легше філософствувати,Ви шановний, можете не чекати розпуску всіх!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром