Лучанку судитимуть за непокору поліцейським

20 Березня 2017, 16:01
2367

Жителька міста, яка при затриманні патрульними проявила злісну непокору, постане перед судом.

Про це стало відомо з сайту Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Нагадаємо, 5 березня патрульні поліцейські затримали лучанку, яка з підозрою на алкогольне сп’яніння сіла в авто. Водійка відмовлялась представлятись і надавати документи, не реагувала на законні вимоги патрульних та всіляко перешкоджала їхній роботі.

«Хай чоловік приїде, яке ви маєте право до мене приставати!», - кричала правопорушниця.

Невдовзі до місця події під’їхали сторонні особи, які втрутились у процес затримання, почали конфліктувати з полісменами, погрожували їм, спричиняли штовханину, шарпали за формений одяг.

На патрульних посипалися образи та погрози. Один зі сторонніх осіб, який, судячи з відео, чоловік агресивної лучанки, кричав патрульним: «Ви тут більше працювати не будете!».

Водійка тим часом почала втікати, її затримали та врешті посадили до службового автомобіля.

Під час події патрульній було завдано легких ушкоджень, вона зараз перебуває на лікарняному, життю й здоров’ю нічого не загрожує. По цьому факту написана відповідна заява, ведеться слідство.

На громадянку, яка поводилась незрозуміло та агресивно щодо інспекторів, склали протокол за злісну непокору правоохоронцям та винесли постанову за керування без належних документів», - повідомила прес-служба патрульних у Facebook.

Суд над жінкою, особу якої допомогли встановити Район.Луцьк власні джерела, відбудеться 21 березня о 14:00.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром