«ВолиньБаскет» долучився до лікування хворого хлопчика

20 Березня 2017, 12:21
1742

Біди чужої не буває – це перевірена часом істина не потребує доказів. І хто як не спортсмени розуміють, що тільки взаємопідтримка і вчасно підставлене плече здатні рушити гори.

Так сталося, що президент БК «ВолиньБаскет» Іван Гресь випадково дізнався про хворобу Артема  Батури з Вишгородського району, що на Київщині. І його історія так глибоко закарбувалася в душу, що керманич луцького баскетбольного клубу зрозумів – не матиме спокійного сну поки не спробує допомогти.

Про це повідомляють у прес-службі БК «ВолиньБаскет».

Основний діагноз хлопчика: синдром портальної гіпертензії, кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу, шлунково-кишкова кровотеча, постгеморагічна анемія.  Лікується Артем в національній спеціалізованій лікарні «Охмадит», тому в боротьбі за його здоров’я дорога кожна гривня.

Саме з цією метою «ВолиньБаскет» оголосив, що  гроші, виручені  від продажу квитків на останньому домашньому матчі сезону Суперліги Парі-Матч, передасть Артемові на лікування. І нехай величезної суми  зібрати не вдалося (на превеликий жаль, нема в Луцьку 10-тисячного залу), однак вона від щирої душі всіх уболівальників та прихильників баскетбольного клубу з обласного центру Волині.

Разом із грошовою допомогою та конструктором, Іван Гресь  подарував хлопчикові  шапку, значок та магніт із логотипом БК «ВолиньБаскет». І якою ж була радість, коли дізналися від бабусі, що Артемко  настільки полюбив символіку, що навіть лягав спати з волинськими сувенірами. Що ж, тепер є ще більший стимул одужати та… колись стати  гравцем Суперліги України в майці, звісно, луцької команди.

Зараз  стан хлопчика  трохи покращився – на вихідні 18-19 березня лікарі вперше відпустили його додому, але 20 березня – знову в лікарню. Тож віримо в його одужання та своїм прикладом просимо долучитися  інших.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром