Жінка-водій не втікала з місця ДТП на Карпенка-Карого, – очевидці

20 Березня 2017, 11:20
4123

Винуватиця ДТП на Карпенка-Карого не втікала з місця аварії, а переставляла машину, аби не заважати руху інших транспортних засобів.

Про це Район.Луцьк розповів Станіслав, очевидець події, який живе неподалік.

Нагадаємо,  вранці 16 березня на вулиці Карпенка-Карого сталася ДТП за участі «Міцубісі» та «Мерседеса». Як розповіли тоді очевидці аварії, винуватиця пригоди – водійка авто «Міцубісі». Коли «Мерседес» їхав прямо, вона – виїжджала на міст до «Там-Таму». «Міцубісі» підрізала його і сталася ДТП.

Станіслав розповів Район.Луцьк, що натомість бачив він:

«Жінка виїжджала з Сухомлинського на розворот на Карпенка-Карого, щоб їхати за маршрутом маршрутки №23. Вона виїхала в правий крайній ряд і перестроювалась для повороту, не пропустивши «Мерседес». Сталася ДТП через те, що вона почала розворот і її викинуло на зустрічну смугу», - каже хлопець.

Проте водійка, як виявилось, не втікала, залишаючи місце аварії, а переставила автомобіль на стоянку заправки «ОККО», аби не заважати руху іншого транспорту.

«Після того, як на місце події приїхали патрульні поліцейські і оформили протокол,  вони попросили до приїзду страхової компанії власниці автомобіля «Міцубісі» переставити машину на стоянку біля заправки, щоб не заважати руху інших автомобілів.

Жінка переставила туди машину, яка простояла там до 18:00. Після того її на евакуаторі забрали. А водій, який викликав евакуатор, заплатив за нього. Тоді приїхав син жінки і віддав водію гроші, бо в неї не було з собою готівки», - розповів очевидець. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром