У місті планують відремонтувати зупинки та інші об’єкти благоустрою

18 Березня 2017, 16:34
1563

Планують, зокрема, ремонт сходів на вулицях Прогресу і Степана Бандери, а також ремонтні роботи на зупинці транспорту на автостанції №2 та декількох інших майданчиках.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 17 березня – пише ІА «Волинські новини».

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, у рамках змін до бюджету на 500 тисяч пропонують збільшити витрати на капітальний ремонт об’єктів благоустрою та зменшити на цю ж суму витрати на поточний ремонт вулиць.

Як пояснив у телефонному режимі директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, наразі на ремонт об’єктів благоустрою коштів не виділили. Так, не виконані з минулого року роботи з ремонту підпірної стінки та сходів на вулиці Прогресу, а також сходів на вулиці Степана Бандери. Отже, орієнтовно 200 тисяч коштуватимуть роботи на вулиці Прогресу, приблизно стільки ж планують витратити на роботи на вулиці Степана Бандери, 13, де ремонтували прибудинкову територію та обіцяли відремонтувати сходи.

Проект уже був розроблений, але його переробили, оскільки мешканці наполягали на облаштуванні пандусу. Окрім цього, немає коштів на облаштування твердого покриття на зупинках та облаштування самих зупинок. Зокрема, хочуть здійснити роботи на зупинці транспорту на автостанції №2 та декількох інших майданчиках.

Члени комісії просили посадовця надати кошториси згаданих робіт щодо всіх проектів.

 

Коментарі
19 Березня 2017, 16:21
Так, напевно, гроші простіше списувати.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром