Олександр Кралюк розповів, де сьогодні каталися на «каруселях»

25 Жовтня 2015, 18:18
3374

Він запевняє, що виборчий процес на дільницях порушували агітаційні автомобілі та люди, які «ховали обличчя».

На багатьох дільницях, за словами Олександра Кралюка, було виявлено чимало порушень виборчого процесу. Біля дільниць кандидат помітив людей, які не мешкають в Луцьку, проте мали стосунок до попередньої агітації за певну партію.

«Я об’їхав сьогодні відсотків 40 усіх виборчих дільниць і можу зазначити наявність людей, які не мають стосунку до голосування, не є мешканцями міста, але вперто стоять біля дільниць. Вони якимось чином відносяться до агітаційного періоду і «примелькалися» на окрузі. Я їх просив, якщо домовилися з кимось про зустріч, то при мені передзвоніть і домовтеся стояти на кілька метрів далі. Вони відмовилися», – зауважив Олександр Кралюк.

До так званих «каруселей» на виборчих дільницях готуватися почали ще зі вчорашнього дня. Кандидат у мери розповів, що на дільниці, де сьогодні відбулася перша «карусель», вчора побував підозрілий джип. Кралюку вдалося зафіксувати автомобіль і навіть знайти його власника.

Він стверджує, що махінації з транспортом проводили і сьогодні. Біля дитячої художньої школи білий автомобіль активно агітував великою цифрою 13, а з багатьох дільниць виходили підозрілі люди, які ховали обличчя, обурюється кандидат на посаду міського голови. А от контроль за ситуацією не було кому здійснювати. Адже ті, хто мав би патрулювати на дільницях, поїхали у Маневичі стабілізовувати ситуацію з бурштином.

Тож Олександр Кралюк запевняє, якщо результат виборів буде позитивним для тих, хто абсолютно нічого не зробив на благо мешканців, система управління громадськості доволі серйозно активізується.

Коментарі
25 Жовтня 2015, 23:38
И дальше убийцы рвутся к власти!!!
26 Жовтня 2015, 12:21
пздц просто білий автомобіль активно агітував великою цифрою 13....в нього на номерах було число 13 чи як..в мери 12 людей іде хто 13 хз..популістів типу Ляшко всюди хватає
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром