Сертифікати, знижки та онлайн-концерт: які «фішки» запровадила луцька «Цитра» під час карантину

23 Травня 2020, 09:06
3174

Луцький джаз-клуб «Цитра» позиціонує себе в першу чергу як культурний простір, а потім вже як бар. Тож під час карантину не міг просто перепрофілюватися на доставку їжі.

Проте власники, хоч це було непросто, таки адаптувалися до екстремальних карантинних умов. Співвласник «Цитри» Віктор Грисюк розповів Бізнес.Району, як це відбувалося.

До слова, «Цитра» відсвяткувала свою першу річницю у Всесвітній день вишиванки – 21 травня.

 «Ми першими пішли на карантин, ще до його офіційного введення, бо бачили, що відбувається в Західній Європі. І розуміли, що треба буде закриватися. Але, чесно кажучи, не думали, що аж так надовго», – каже Віктор Грисюк.

Для того, щоб підтримати джаз-клуб в теперішніх умовах, засновники Віктор Грисюк і Роман Домбровський придумали продавати подарункові сертифікати в «Цитру»: від сертифікату на каву за 20 гривень до меценатської підтримки закладу в 10 тисяч гривень. Віктор розповідає, що побачили, як подібні речі впроваджують в Києві та Львові, й вирішили перейняти досвід і собі.

«Ми умовно назвали їх «Кава в «Цитрі», «Романтична вечеря», «Концерт для двох», але насправді цю суму можна буде витрати потім в «Цитрі» незалежно від того, що написано на сертифікаті», – пояснює Віктор Грисюк.

До суми сертифікату ще йде бонус-плюс від закладу. Детальніше про це можна дізнатись за посиланням.

Читайте також: Підтримай локальних підприємців: луцький джаз-клуб продає сертифікати

Віктор Грисюк каже, що «Цитра» буде шукати можливості більше працювати онлайн. Нещодавно на фейсбук-сторінці джаз-клубу транслювали онлайн-концерт Макса Тавріческого, на який навіть продавали квитки. Але, за словами Віктора, це скоріше було умовністю, бо концерт можна було дивитись і безкоштовно, просто перейшовши за посиланням.

У «Цитрі» хочуть спробувати формат вінілових вечірок, яки б транслювали з закладу онлайн. Оскільки всіх не можна зібрати разом, то можна спробувати об'єднати через інтернет. Є ще ідея з аукціоном сувенірів з «Цитри» та кавою з зірковими друзями джаз-клубу.

Читайте також: У темпі джазу: як розвивається луцька «Цитра». ІНТЕРВ'Ю

Власники закладу мізкують і над відкриттям літнього майданчика, але ще не знають, у якому форматі це зробити, аби не втратити дух «Цитри».

Віктор Грисюк стверджує, що найгірше в карантині – відчуття невизначеності, оскільки немає чіткого розуміння, коли він закінчиться. Можна перечекати місяць чи два, але, якщо точно знати кінцеву дату і на неї орієнтуватись. Але віри у розвиток закладу чоловік не втрачає.

 

Катерина РУБАН

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром