У Луцьку посадовця затримали на хабарі у 30 тисяч доларів

17 Березня 2017, 18:19
2368

Сьогодні, 17 березня, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, слідчі та процесуальні керівники Генеральної прокуратури України затримали начальника одного з управлінь Волинської обласної спілки споживчих товариств в службовому кабінеті.

46-річний керівник структурного підрозділу облспоживспілки вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду за вирішення питання на його користь. Зокрема, надання відповідної документації, яка допоможе бізнесмену виграти суд проти обласної спілки споживчих товариств. За ці документи посадовець попросив «незначну» суму – 30 тисяч доларів США, повідомили на сайті Національної поліції Волині.

У межах кримінального провадження, співробітники Департаменту захисту економіки та Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції, спільно зі слідчими та процесуальними керівниками ГПУ, задокументували кожен корупційний крок начальника одного з управлінь Волинської обласної спілки споживчих товариств.

Сьогодні, 17 березня, правоохоронці затримали посадовця під час одержання неправомірної вигоди. В його службовому кабінеті вилучили 675 тисяч гривень (в еквіваленті 25 тисяч доларів США).

Затриманому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.








На даний час тривають процесуальні дії.

 

Коментарі
24 Березня 2017, 20:12
Да. Догрався Федір Якович.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром