На День усіх дурнів лучан кличуть прибирати місто

17 Березня 2017, 17:28
1949

1 квітня у луцьких парках влаштують загальноміський суботник, до якого закликають долучитися усіх охочих.

Про це у п’ятницю, 17 березня, під час брифінгу для ЗМІ з підсумків роботи за тиждень повідомив заступник міського голови Юрій Моклиця.

Основними локаціями суботників традиційно стане парк 900-річчя, парк на 40-му кварталі, частина Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки (майданчик біля «Спартака») та колишній ботанічний сад на вулиці Шопена.

Крім того, Моклиця наголосив, що наразі триває робота дільниці з обслуговування парків. Окрім двох гектарів території, яку розчистили в лютому на ЛПЗ, завершують розчистку секторів Центрального парку, що прилягають до вулиці Глушець. 

«З понеділка переходимо на парк 900-річчя і боремося з незаконними огорожами, які там є з боку дев’ятиповерхівок. Хочеться звернутися до людей, щоб вони не намагалися у ці дні щось там посадити. Ми гарантовано розчистимо ту частину. Тобто уже городів та хащ у наших парках не буде», – підсумував Юрій Моклиця.

Як ми раніше повідомляли,Луцькій міськраді запропонували розглянути питання введення офіційного дня загальноміського прибирання сміття.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром