На луцькій дільниці бракувало 25 бюлетенів

25 Жовтня 2015, 17:07
2365

Станом на 15.00 спостерігачі зафіксувала 7 порушень виборчого законодавства.

У Луцьку вночі напередодні виборів розповсюдили контрагітки. Листівки в стилі «чорного піару» лишали у дверях кожної квартири багатоповерхівок, які знаходяться в районі Луцького підшипникового заводу, «заксу», на проспекті Соборності та вулиці Шевченка, інформують активісти УКРОПу.

Заодно спостеігачі повідомили про порушення: зокрема на ДВК, що у Луцькому геріатричному пансіонаті, під час видачі бюлетенів членам дільниці, було виявлено недостатню їх кількість. Загалом не вистачило 25 бюлетенів. Інші порушення, які тут зафіксували, були незначними: одна скринька була неопломбована, ДВК відкрилася із запізненням на 15 хвилин, не був поставлений номер виборчої дільниці.

На двох ДВК у Ратнівському районі, що у селі Заболоття, зафіксували факти винесення чистих бюлетенів. А натомість на дільницю занесли вже заповнені.

На ДВК, що у Луцькому районі в селі Рованці кандидат у депутати Олександр Остапюк, який балотується до Боратинської сільради не знайшов своє прізвище у виборчому бюлетені. З цього приводу була подана скарга до Боратинської сільської виборчої комісії.

У Шацькому районі на ДВК, що у селі Мельники, у виборчому бюлетені невірно зазначили по-батькові кандидата до сільради.

У Маневицькому районі, навпроти ДВК, що у смт Колки, були зафіксовані факти роздачі агітматеріалів однієї з партій.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром