Підтримуємо волинське: працівники «Волиньгазу» сфотографувалися у вишиванках «Едельвіки»

22 Травня 2020, 09:30
3895

Щодня фахівці АТ«Волиньгаз» виконують непомітний для більшості, але важливий спектр робіт для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання на Волині. З нагоди Дня вишиванки, який традиційно в Україні відзначають кожного третього четверга травня, працівники компанії змінили професійний і щоденний одяг на святковий: взяли участь у фотосесії – одягнули вишите вбрання від волинського бренду «Eдельвіка».

У газовій компанії вважають, що в умовах карантину надзвичайно важливо підтримувати локальні бренди та купувати товари з позначкою «зроблено в Україні». До того ж, етноодяг – це прикраса українців, те, чим варто пишатися і що варто популяризувати – повідомляють у АТ «Волиньгаз».

Вишитий одяг від «Едельвіки» газовики обрали не випадково: вироби волинського бренду якісні та зручні, у них гармонійно поєднались автентика та сучасний дизайн. До того ж підприємство має стосунок до газової галузі: тут виготовляють фільтрувальну тканину для газоочисних споруд. Фотозйомку в етноодязі волинські газовики провели у фотостудії, яка знаходиться на базі «Едельвіки». Це дало змогу відчули всю магію вишитого одягу та на власні очі побачили як завдяки натхненній роботі сотень людей тканина перетворюється на унікальне вбрання.

 

«Умови карантину послабили, ми поступово входимо в звичний робочий ритм. Цьогоріч вирішили зробити День вишиванки особливим днем, який би запам’ятався нашим працівникам і залишився не лише в пам’яті, а й на світлинах. А ще це чудова нагода згуртувати колектив і одержати нові емоції, враження, більше дізнатись про традиції волинських виробників, придбати подарунки до свята для своєї родини», – розповідає голова профкому АТ «Волиньгаз» Марія Долгова.

1
Марія Долгова
Марія Долгова

 

У фотосесії взяли участь керівники профільних напрямків «Волиньгазу» та фахівці, які вже багато років працюють в компанії. 

«У виробах, які виготовляє «Едельвіка», я найбільше ціную якість. Підприємство перспективне, з власним стилем та унікальною продукцією. День вишиванки – це свято національної ідентичності. Я радий, що наш колектив відзначив його символічно – в традиційному національному одязі. Наші дівчата – справжні красуні», – ділиться враженнями начальник Луцького відділення «Волиньгазу» Дмитро Бонюк.

Дмитро Бонюк
Дмитро Бонюк

 

Жіночій половині «Волиньгазу» до вподоби вишиті сукні. 


 

«Любов до вишиванки у мене від бабусі. Вона любила вишивати і мої перші вишиванки були її виробництва. Зараз бабусі 96, вона вже не вишиває, але завжди дарує нам вишиті плаття та сорочки. Коли одягаю вишитий одяг від «Едельвіки», то почуваюсь по-особливому святково. Маю давні симпатії до цього бренду, адже кожен виріб тут виготовляють з душею та з урахуванням модних тенденцій. Компанія «Волиньгаз» – соціально відповідальна, тому за допомогою такого заходу ми хочемо привернути увагу і до давніх українських традицій, і до бренду, який знають і шанують у світі», – розповідає начальниця відділу продажів АТ «Волиньгаз» Лілія Поліщук.

Лілія Поліщук
Лілія Поліщук

 

Варто зауважити, що завдяки широкозалузевому виробництву волинське підприємство поступово підкорює світовий ринок. Вироби від «Едельвіки» оцінили в Італії, Чехії, Канаді, Молдові та Казахстані. 

Читайте також: Посол Нідерландів носитиме вишиванку, виготовлену волинською «Едельвікою»

Враженнями ділиться директор з маркетингу ПрАТ «Едельвіка» Ольга Кас’ян:

«Підприємство почало виходити зі стану суворого карантину, для нас це означає перехід від виробництва захисних костюмів та масок знову до нашого улюбленого асортименту – вишиваної краси. День вишиванки для «Едельвіки»  – особливий день, свято професійне та духовне одночасно.

Ми дуже любимо приймати гостей у нас, ділитися сокровенним процесом створення продукції. Надзвичайно приємно, що рідні волинські підприємства обирають нас у особливі святкові дні і щодня. Спільне проведення часу для працівників у цікавому місці та незвичній атмосфері завжди розкриває їх з нової сторони, розкриває приховані якості та потенціал.

Для колективу «Волиньгазу» наша фотосесія стала справжнім тимбілдингом, виявивши дружню чарівну команду. Радіємо, що одяг від ТМ «Едельвіка» посприяв цьому. Дякуємо за те, що розділили радість свята, особливу атмосферу, емоції та запрошуємо знову до спільних проектів!»


 

Довідково: ПРАТ «Едельвіка» – лідер на ринку Волинської області та один із флагманів сегменту легкої промисловості України. Нині штат компанії налічує понад 230 співробітників. За рік виробництво випускає більше мільйона метрів погонних тканин та понад 150 тисяч виробів різної складності.

Читайте також: «Едельвіка» одягає іноземців у волинські сукні. ФОТО

Близько 1200 працівників компанії АТ «Волиньгаз» цілодобово забезпечують безперебійне та безаварійне газопостачання для 250 тисяч споживачів природного газу Волині. Загалом фахівці компанії обслуговують понад 7 тис. км. газопроводів.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром