На двох луцьких вулицях вкрали велосипеди

22 Травня 2020, 09:50
Велосипеди (фото ілюстративне) 3178
Велосипеди (фото ілюстративне)

У Луцьку й районі майже щодня реєструють три-п'ять фактів крадіжок двоколісного транспорту. Викрадають велосипеди, залишені без нагляду на вулиці, на сходинкових площадках, у під’їздах та на подвір’ях будинків.

Про це інформує пресслужба Волинської області.

Так, із запровадженням пов’язаних із пандемією коронавірусу обмежень, коли громадський транспорт не працює і поширеним способом пересування став велосипед – він тут же набув статусу товару підвищеного попиту та легкого збуту, відтак кількість крадіжок велосипедів збільшилася.

Впродовж одного дня зловмисники викрали у Луцьку два велосипеди, які господиня залишила на подвір'ї приватного будинку на вулиці Мазепи, та ще один – залишений без нагляду у сушці багатоповерхівки на вулиці Кравчука.

«Через недогляд, необережність та недбале ставлення до власного майна люди залишаються без, можливо, єдиного на цей час доступного засобу пересування», – зазначають в пресслужбі.

Луцька місцева прокуратура звертається до краян із проханням не залишати велосипеди без нагляду у загальнодоступних місцях, дбати про їхнє належне зберігання й охорону, запобігаючи таким чином їх викраденню, а у випадку втрати – одразу звертатися із заявами у поліцію.

Читайте також: Громадський транспорт на Волині може запрацювати не скрізь

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром