«Яровиця» влаштовує марафон шалених знижок 

20 Травня 2020, 18:16
«Яровиця» влаштовує марафон шалених знижок  4200
«Яровиця» влаштовує марафон шалених знижок 

19 серпня «ЯРОВИЦЯ» святкує свій 5 день народження.

ЯРОВИЦЯ – сучасний житловий комплекс преміум класу, розташований в центрі міста Луцьк. Зараз це сім комфортних будинків, де вже живуть щасливі люди. Ще два будинки на стадії готовності 90% та активно будуються останні два будинки  ЯРОВИЦЯ FLY. Це надзвичайно красиві будинки, з панорамний вікон яких відкривається чудовий краєвид на річку Стир.

За 5 років ЯРОВИЦЯ перетворилась в  затишне «містечко» в серці міста. Це теплий та затишний дім, за висновками експертів на 30% енергоощадніший. Огороджена територія, зони відпочинку з озелененням та арт-дизайном, магазинчики, салони, дитячий клуб, кафе. Дім з двором без машин, вперше в місті тут збудований новітній підземний паркінг.

Це надзвичайно красивий дім, а найважливіше, таким і залишиться на довгі роки, тому що облаштований сучасним та якісним вентильованим фасадом. Якість тут усюди: швидкісні ліфти MIZUI MITSUBISHI, енергоощадні вікна BRUGMANN, двоконтурні котли VIESSMANN.

На подвір’ї –  арт-інсталяції та зелені відпочинкові зони.  Діти шаленіють від фантастичного дитячого майданчику. Активні люди мають спортивний майданчик з професійними тренажери та баскетбольним полем. А ще унікальність ЯРОВИЦІ – це пентхауси з власними терасами. Власники цього помешкання мають свою зону відпочинку на повітрі і на висоті 40 метрів навіть місце для пікніка. ЯРОВИЦЯ отримала нагороду на міжнародному конкурсі «Кришталева Цеглина» в Любліні в номінації «ДІМ 2018» за найкращу інвестицію в будівництво по обидві сторони східного кордону ЄС.

Ми дякуємо тим, хто обрав ЯРОВИЦЮ своїм домом, чекаємо тих, хто планує та мріє і для всіх в честь 5-ї річниці ОГОЛОШУЄМО МАРАФОН ШАЛЕНИХ ЗНИЖОК.

Чим вищий поверх ви обираєте – тим більшу знижку отримуєте при купівлі квартири.

Купуєте квартиру на 2-5 поверсі  отримуйте до 10 000  гривень знижки, на 6-9 поверсі –  знижка до 20 000 гривень, а 10-14 поверх – 30 000 гривень.

ДАРУЄМО 650 000 гривень знижок на паркінг! Скористатись легко – обрайте собі паркомісце та витягуйте знижку.


Переваги підземного паркінгу «ЯРОВИЦЯ:

  1. Комфорт. Швидкісний ліфт підніме з паркінгу до будь-якого житлового поверху.
  2. Економія. Не доведеться прогрівати авто, постійний температурний режим +5 С0.
  3. Надійність. Захист авто від снігу взимку, влітку – від сонячних променів, а упродовж всього року – від протиправних дій або випадкових ушкоджень.
  4. Вигода. Це гарантовано Ваше місце, яке зможете здавати в оренду і отримувати прибуток.
  5. Безпека. Система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, антиковзаюче покриття та цілодобове відеоспостереження
  6. Зручність. Розмір паркомісця, площею 12,5-18м2, дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів.

Приходьте та ловіть свою удачу, пропозиція дійсна до 19 серпня. Адреса: ЖК «Яровиця» вул. Яровиця, 17

За деталями звертайтеся за номером телефону: 050 402 05 05 або на сайті


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром