У Луцькраді готують бюлетені для таємного голосування за зняття секретаря

15 Березня 2017, 14:38
1556

Депутати міської ради обрали головуючого та лічильну комісію, у раді готуються до голосування за дострокове припинення повноважень секретаря ради Юлії Вусенко.

Нагадаємо, що на розгляд 19 сесії ради винести на розгляд питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Юлії Вусенко.

Район.Луцьк веде текстову та фото- трансляцію сесії Луцькради

У зв’язку з цим Ігор Поліщук зробив заяву та запропонував на час розгляду питання про припинення повноважень секретаря обрати головуючим депутат Григорія Пустовіта. Таку пропозицію депутати підтримали.

Григорій Пустовіт повідомив, що голосування за припинення повноважень секретаря відбувається методом таємного голосування за допомогою бюлетенів. Для здійснення підрахунку голосів потрібно створити лічильну комісію зі складу депутатів.

Депутат Тарас Шляхтич заявив, що фракція «Самопоміч» не братиме участі ні у процедурі голосування, ні у самому голосуванні. Таку ж заяву зробив заступник голови фракції «Солідарність» Артем Запотоцький. Відмовила надавати представників у лічильну комісію і фракція ВО «Свобода».

Відтак, членами лічильної комісії обрали п’ять депутатів від 3 фракцій ради та 2 безпартійних. До комісії увійшли: Майя Шостак – фракція «Батьківщина», Борис Смаль – фракція УКРОП, Костянтин Петрочук - радикальна фракція та безфракційні Олександр Козлюк та Євген Ткачук.

Для того, аби дати час секретаріату підготувати бюлетені, оголосили перерву у засіданні сесії на 40 хвилин.


 

Коментарі
15 Березня 2017, 16:50
будку побудували :-) шось значить зробилиВжитті
15 Березня 2017, 16:51
собакам - собача будка
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром