Що відомо про того, який курує роботу Луцького району

16 Травня 2020, 11:02
Олександр Троханенко 4035 Джерело: pershyj.com
Олександр Троханенко

Одним із перших на Волинь, де вже чекали на «луганський десант», прибув «донецький» Олександр Троханенко. Юрій Погуляйко представив його офіційно 28 січня під час оперативної наради в ОДА.

Інформація зі статті Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА від видання ПЕРШИЙ.

Чому – «донецький»? Тому що з 2013 року працював у податкових структурах Донеччини. Останні 3 роки – заступником начальника головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області. Має нерухомість у Маріуполі та Донецьку.

Де народився 50-річний Олександр Троханенко, не вказують навіть в його офіційній біографії на сайті ОДА. Навчався в Донбаській національній академії будівництва і архітектури. У 2014 році здобув звання кандидата економічних наук Донецького державного університету управління (місто Краматорськ).

За посадовими обов’язками, затвердженими розпорядженням голови ОДА від 10 березня цього року, на його плечах: робота з планування бюджету та фінансів, торгівля, екологія, ЖКГ, економіка, в тому числі і аграрний комплекс, та взаємодія з правоохоронними структурами і органами цивільного захисту.

Олександр Троханенко, як і голова ОДА, лишається малопублічним. З неофіційних джерел відомо, що особливої компетентності в справах, за які відповідає, заступник з економічних питань не демонструє.

Читайте також: Погуляйко «закріпив» райони за своїми заступниками: хто координуватиме Луцький

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром