ОПОРА зафіксувала порушення на виборах

25 Жовтня 2015, 10:22
2746

Відстежили одну незаконну агітацію і «чорний піар» проти політичної партії.

Громадянська мережа ОПОРА зафіксувала на виборчій дільниці 071078 у м. Луцьку стенд благодійного фонду «Новий Луцьк» кандидата у депутати до Волинської обласної та Луцької міської рад від політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» Ігоря Палиці.

Крім того, неподалік цієї ж виборчої дільниці зафіксовано поширення агітаційних матеріалів з елементами «чорного піару» проти політичної партії «УКРОП» з написом: «УКРОП – обережно, не ошпарся!».


Нагадаємо, відповідно до ч. 2, Ст. 54 Закону України «Про місцеві вибори» місцеві організації партій, кандидати у депутати від яких зареєстровані в багатомандатному виборчому окрузі, кандидати у депутати в одномандатному виборчому окрузі, кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, старости мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів. Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування. Ведення передвиборної агітації до початку і після закінчення встановлених у цій статті строків забороняється.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром