Відродження: на відкриття дільниці чекала черга

25 Жовтня 2015, 10:01
3552

Ранок 25 жовтня засвідчив високу активність виборців Луцька, адже на більшості міських дільниць городяни зібралися на голосування ще до офіційного початку процесу.

Принаймні чимала черга із щонайменше двох десятків виборців округу №21 чекала на відкриття дільниці №071062, що розміщена на проспекті Відродження, 20-а в спортивному залі гімназії №18. 

«Я прийшла заздалегідь, бо після голосування піду до церкви, – пояснює своє ранішнє голосування мешканка будинку №10 на Відродження Марія Коломієць. – Якщо помітили, першими голосувати йдуть старші люди. Вже звичка така виробилася за роки. А молодь, напевно, любить поспати».

Дільниця відкрилася вчасно – о 8:00. Всі члени комісії, спостерігачі та охоронці-міліціонери на місці. Атмосфера дружелюбна. Жоден не перешкоджає будь-кому фотографувати процес.

«Працівники дільниці, які обслуговують виборців, обов’язково перевіряють документи, докладно інформують кожного про правильність заповнення бюлетеню, допомагають технічно зорієнтуватися пенсіонерам і людям з вадами», – розповів міліціонер, який чергує на дільниці.


Впродовж півгодини з відкриття на дільницю прийшли віддати свої голоси щонайменше дві сотні виборців. Жодних порушень не зафіксовано.

Єдиний казус, який підмітили виборці – працівники школи-гімназії, де триває голосування, забули заздалегідь перевести настінні годинники на зимовий час.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром