У луцьку лікарню закуплять бахіли за ціною 46 гривень за пару

15 Травня 2020, 09:42
Обласна клінічна лікарня 3469
Обласна клінічна лікарня

Бахіли та одноразові комбінезони на блискавці для лікарів Волинської обласної клінічної лікарні можуть обійтися обласному бюджету у більше, ніж мільйон гривень. 

Про це ідеться у відповідному тендері, який опублікували у системі «Prozorro» у середу, 13 травня. 

За інформацією тендеру, область може закупити для лікарні 5000 комбінезонів та 1000 пар бахіл. Вартість одного комбінезону, згідно з тендерною документацією, становить 192 гривні. Пара бахіл у кошторисі має вартість 46 гривень. 

У коментарі для Район.Луцьк виконувач обов'язків директора обласної клінічної лікарні Олександр Дудар пояснив, що така ціна бахіл на ринку середня. Ідеться про 50-сантиметрові високі бахіли, схожі на чоботи, проламіновані та водонепроникні. Вони закривають ноги вище коліна, і забезпечують надійний захист для медиків. 

Також посадовець додав, що сума коштів, заявлена у тендері, – не остаточна. 

«Це попередній договір, і по ньому ще кошти не перераховані кошти. У таких договорах ми працюємо по факту постачання. Тобто, є постачання – і тоді під цей договір ми накладні передаємо до казначейства і проводимо проплату. Сума 1 006 000 гривень – це умовна сума, яка повністю не буде реалізована, адже ми вже зараз бачимо, що нам п'ять тисяч костюмів не потрібно. Ми замовили поки тільки дві тисячі костюмів по 192 гривні, які вони нам вже доставили», – пояснює Олександр Дудар.  

Читайте також: «Луцькавтодор» передав допомогу міській лікарні

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром