Замість боротьби з вітряками у Луцьку, нехай займеться роботою у парламенті, – Олена Бабак про Юлію Вусенко

14 Березня 2017, 15:53
1777

Народний депутат з фракції «Самопоміч» Олена Бабак сподівається, що її заява про складення повноважень в сесійній залі парламенту розглянуть після голосування за законопроект про житлово-комунальні послуги, співавтором якого вона є.

«Мої наміри (відмовитися від мандата - ред.) не змінилися. Я вважаю абсолютно чесно по відношенню до людей і політичної сили піти раніше, як людині, яка не бачить себе в політичній кар'єрі», – сказала О.Бабак в коментарі агентству «Інтерфакс -Україна» у вівторок, 14 березня.

За її словами, заява вона написала давно, проте фракція просила її не подавати заяву в апарат, коли стало відомо про смерть мера Луцька Микола Романюк, у зв'язку з тим, що наступний у списку «Самопомочі» на проходження до парламенту – секретар міськради Луцька Юлія Вусенко.

«Я зрозуміла, що це об'єктивна обставина, і не представила свою заяву. Зараз в Луцьку взагалі незрозуміла ситуація. Я особисто не бачу перешкод для Юлії (Вусенко - ред.), щоб йти в парламент і починати працювати, замість того щоб боротися з вітряками у Луцьку... Нехай краще йде працювати в парламент», – сказала О.Бабак.

Заява О.Бабак про складення повноважень парламентський комітет з питань регламенту має розглянути на своєму засіданні в середу, згідно з порядом денним.

Як ми інформували, 11 березня в прес-службі партії «Самопоміч» повідомили, що Бабак вирішила скласти свої депутатські повноваження у зв'язку з сімейними обставинами. У партії не визначилися, чи зайде до Верховної Ради замість неї наступна у партійному списку секретар Луцької міськради Юлія Вусенко, яка в даний час виконує обов'язки міського голови у зв'язку зі смертю мера Луцька.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром