Як купити житло вигідно: найцікавіші пропозиції «DREAM TOWN»

13 Травня 2020, 15:17
Новобудова 4438
Новобудова

Мрієте про власну оселю? Спостерігаєте, як ваші знайомі уже продають старі квартири та переїжджають у новобудови, де краще планування, дешевші комунальні послуги, надійніші комунікації та автономне опалення? Ця стаття саме для вас!

Для початку з’ясуймо,  яка ж вона, квартира вашої мрії?  Звичайно ж, ви відповісте – затишна, комфортна, простора, у красивому та теплому будинку, в гарному районі міста і з приємними сусідами! Важливо, щоб поруч була вся необхідна інфраструктура та зручна транспортна розв’язка. Власне паркомісце. При цьому бажано, щоб «без ризику», за помірну ціну і на виплату… Вітаємо! Такі квартири є!

Під вашу мрію ідеально підходить «DREAM TOWN»!

Якщо ви досі не знаєте про цей житловий комплекс, то рекомендуємо вам обов’язково завітати до нього.

Омріяна локація – тихий центр.

Будують тут добротні цегляні 10 поверхові будинки з додатковим зовнішнім утепленням.

А стильний фасад не залишить байдужим нікого! Секрет у гармонійному поєднанні кольорів та цікавій геометрії візерунку. Особливого шарму додають панорамні вікна, а також, є лоджії, де можна облаштувати зону відпочинку. Обрати квартиру тут може сімейна пара з дітками, незалежна молодь та зрілі люди, адже є різноманітні планування для потреб та вподобань кожного.

Облаштують тут красиві двори – зони відпочинку для дітей та дорослих, а для авто вже будують підземний паркінг. Комплекс матиме свій дитячий садочок та спортивний простір.

Чому придбати квартиру сьогодні  найкраща ідея.

Українська економіка «стала на паузу» через карантин, запроваджений в рамках боротьби з поширенням коронавірусу. Працюють тільки стратегічно важливі галузі. Купівля нерухомості – один з найнадійніших способів інвестування коштів, щоб ніяка криза «не з’їла» ваші гроші.

Наша компанія-забудовник «Єврохолдінг», надійний забудовник, що має понад 20 років досвіду на ринку нерухомості, відома в Луцьку як творець «Яровиці».

Попри турбулентність, ми продовжуємо працювали та влітку здаємо перший будинок комплексу «DREAM TOWN». Сьогодні готовність будинку складає 90%. У цьому будинку залишилось лише 5 квартир для придбання. Робота «кипить» на будівельному майданчику – зводиться другий будинок (уже муруємо 4 поверх).

Покупка квартири – непроста справа, ми створюємо умови для максимально комфортної купівлі. У нас помірна ціна та вигідні умови виплат, і ми з розумінням відносимось до ваших потреб.

Як купити квартиру, якщо не вистачає грошей?

У нас діє програма LITE-розтермінування: перший внесок можливий від 10% від встановленої вартості квартири. Тривалість розтермінування до 24 місяців. Сплачуючи від 70% -  ви гарантовано отримуєте знижки.

Ціна квадратного метра – ось що хвилює в першу чергу!

Квадратний метр «DREAM TOWN» вигідно відрізняється від інших новобудов.

В ціну входить і стяжка, і штукатурка, плюс повністю комунікації, електропроводка, лічильники холодної води, електричної енергії та газу. Також, панорамні вікна з шестикамерним профілем та двокамерним склопакетом, двері металеві з двома замками та двосторонньою ламінацією, товщиною 96 мм; двоконтурний котел «Protherm» металопластикові труби та радіатори. У під’їздах сучасний швидкісний ліфт «MIZUI Mitsubishi»!


Як купити житло вигідно? Найцікавіші пропозиції «DREAM TOWN»!

Знижка 500 грн/м2 на 2- та 3-кім квартири (або комірка у подарунок) та 300грн/м2 на 1кім квартири комплексу.

Супер-ціна від 13 950 грн/м2 на 3-кім на готову квартиру площею 88,9м2

Переваги квартири: велика кухня з панорамною лоджією, простора вітальня, світла спальня, дитяча кімната з власною лоджією, роздільний санвузол.

Детальніше дізнатись про комплекс та умови придбання квартир можна у консультаційному центрі «DREAM TOWN». 

вул. Привокзальна, 12

099 327 27 27

dream-town.com.ua

Підписуйтесь на телеграм-канал

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром