Муніципали продовжують свою непримиренну боротьбу зі сміттям

14 Березня 2017, 11:42
1364

Муніципали з відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста 10 березня 2017 року проведели відпрацювання на вулицях Героїв УПА, Вахтангова, Щедріна, аби перевірити, хто виносить пакети сміття на тротуари, а хто придбав і встановив індивідуальні контейнери.

За результатом проведеного відпрацювання вищезазначених вулиць були видані приписи на встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів та складені 2 протоколи за ст.152 КУпАП, інформує прес-служба департаменту на своїй сторінці у Фейсбуці.

У той же час інспектори виявили на цих вулицях 50 придбаних індивідуальних контейнерів для зберігання твердих побутових відходів, таким чином, умови приписів, що були видані департаментом муніципальної поліції, були виконані.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів та попереджає, що вищезазначена робота продовжуватиметься.











 

Коментарі
15 Березня 2017, 19:49
" інспектори виявили на цих вулицях 50 придбаних індивідуальних контейнерів". По факту десяток сміттєвих контейнерів. Зате купа фотографій у різних ракурсах.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром