Пустовіт відповів підприємцям-мітингувальникам, коли відкриють промислові ринки 

12 Травня 2020, 18:07
Пустовіт відповів підприємцям-мітингувальникам, коли відкриють промислові ринки  4204
Пустовіт відповів підприємцям-мітингувальникам, коли відкриють промислові ринки 

Секретар міськради Григорій Пустовіт розповів підприємцям, які мітингували, коли промислові ринки можуть повернутися до звичного режми роботи.

Зустріч відбулася 12 травня. Про це йдеться на сайті Луцькради.

«Міська рада не приймає рішення відкривати промислові ринки, чи не відкривати. Міська рада виконує рішення, або відкривати, або не відкривати, – сказав Григорій Пустовіт. – Щоб відкрити промислові ринки, треба постанову Кабінету Міністрів України. Сьогодні агропромислові ринки, які пройшли перевірку Держпродспоживслужби, усі працюють, відповідно до тих умов, які вимагає Кабмін. Якщо уряд не прийняв рішення відкрити промислові ринки, то ми не маємо права цього робити».

Таким чином у міськраді дали зрозуміти, що ця проблема не належить до їхньої компетенції.

«Питання закриття ринків приймалося не на рівні міста Луцька. І питання відкриття промислової групи ринків буде прийматися теж не на рівні Луцька. Ми працюємо в правовому полі. Звучала думка на вищому рівні про відкриття усіх ринків, і ми налаштувалися, що з 11 травня їх усіх відкриють. Проте Кабмін не пішов на цей крок, і рішення про відкриття промислової групи не відбулося. Як тільки буде постанова уряду, ми на другий день скличемо позачергове засідання сесії міської ради та приймемо відповідне рішення. За нами затримки не буде», – наголосив він.

Читайте також: Луцькі муніципали демонтували вже 33 контейнери на Старому ринку

Коментарі
12 Травня 2020, 23:48
А ХТО ДОЗВОЛЯЄ ТОРГУВАТИ ЛІВИМИ КОНТРОБАНДНИМИ ЦИГАРКАМИ БЕЗ АКЦИЗНИХ МАРОК ТА ШМУРДЯКОМ І ХТО ЇХ КРИШУЄ.Як правиле це родичі полісменів
13 Травня 2020, 11:30
Чому місто без мера ?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром