Сосиски, горілка та шоколадні батончики: луцькі патрульні спіймали крадіїв

12 Травня 2020, 10:50
Людина і батончики 4226
Людина і батончики

Волинські патрульні спільно з громадянами виявили осіб, ймовірно, причетних до дрібних крадіжок. 

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції області. 

Вдень у неділю, 10 травня працівники однієї з приватних служб охорони, повідомили, що у продуктовому магазині на вулиці Федорова 33-річний чоловік викрав дві пляшки слабоалкогольних напоїв, при цьому мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Один із вкрадених напоїв випив просто в магазині, не заплативши.

Людина і крадений алкоголь
Людина і крадений алкоголь

В той же день, близько 16-ї години, патрульні поліцейські отримують виклик про крадіжку на проспекті Відродження. Тут працівники охорони супермаркету помітили, як 20-річний хлопець намагався викрасти з магазину два шоколадні батончики.

Людина і батончики
Людина і батончики

У понеділок, 11 травня близько 12-ї години на проспекті Президента Грушевського адміністратор супермаркету повідомив, що двоє неповнолітніх хлопців здійснили крадіжку сосисок. Патрульні поліцейські прибули на місце події і встановили, що 17-річний та 18-річний юнаки уже неодноразово вчиняли аналогічні дії.

Хлопці і сосиски
Хлопці і сосиски

На тій же вулиці близько 16-ї години заступник керівника магазину повідомляє, що невідомий чоловік розбиває пляшку алкогольного напою, а іншу намагається викрасти з магазину. На місці події інспектори виявили 53-річного чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння.

Крадена горілка
Крадена горілка

Охоронці правопорядку зафіксували факти належним чином. Всі матеріали невдовзі передадуть до суду для прийняття рішення.

Читайте також: На семи вулицях Луцька не буде світла 12 травня

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром