«Кубок Луцька» повезла додому «Перша сільська збірна»

23 Жовтня 2015, 18:03
4140

Тернопільська команда виборола безапеляційну й впевнену перемогу на КВН.

«Перша сільська збірна» здолала колективи «Отдыхаем вместе» з міста Хмельницький, львівські «Коліжанки» та вінницьку команду «Безна», пише Таблоїд Волині.

«Кубок Луцька» відбувся 22 жовтня в оновленому Палаці учнівської молоді. КВН зібрав аншлаг і став місцем емоційної підзарядки для майже 500 гладячів.  

Ця зустріч символізувала початком восьмого сезону всеукраїнської ліги КВН «Волинь». Суддями учасниця колишньої команди «Акуна Матата» КВН Олена Довгалюк, Олег Кобилинський, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук, керівник газети «Відомості.ua» Михайло Горщаль, міський голова Микола Романюк, редактор ліги «КВН Волинь» Руслан Місюк, організатор ліги «КВН Волинь» Валерій Пельц.

Змагання складалися з чотирьох конкурсів: «візитки», «розминки», «біатлону» й «музичного домашнього завдання». На всіх етапах беззаперечним лідером став колоритний чоловік в кептурі та ґумаках із  «Першої сільської збірної». У всіх конкурсах учасник здобув максимальну кількість балів, що й принесло йому в результаті кубок з 17 очками в активі. Друге місце здобули хлопці з хмельницького «Отдыхаем вместе».
 
«Красивый с бородой» Тарас Стадницький, єдиний учасник команди «Перша сільська збірна», залучав до свого виступу навіть ведучого дійства – Андрія Зубенка. А незабаром запустив в хід важку артилерію  – з-за куліс з’явилася дочка КВН-щика – Олеся. Дівчинка, очевидно, вся в батька: їй вартувало лише сказати хоч щось в мікрофон, як зал вибухав сміхом.
 
«Любіть Україну, як сонце любіть. Як ріки, і вітер, і гори. Любіть Україну, а в Польщі живіть», – проголосив зі сцени учасник команди КВН «Безна» на першому конкурсі під назвою «Візитка».
 
За словами колективу «Отдыхаем вместе»: «Робота на кладбіщє – сама опасна і неблагодарна професія. – Чого неблагодарна? – Людина с утра до ночі працює і йому даже спасіба ніхто не скаже. – А опасна чого? А прікінь, якшо скаже…

Львівські «Коліжанки» продемонстрували, як дівчата легко за лічені секунди можуть перетворитися на гопників: «Слиш, а є які-то сіськи? – Ні, нема. – Ану, попригай!».
 
Під час конкурсу «Розминка», на якому спершу всі учасники, а потім судді задають по одному запитанню, на яке КВН-щикам потрібно смішно відповісти, колектив «Отдыхаем вместе» заспівав два рядки авторської пісні: «Луцьк – велике місто, в ньому так багато дівчат… На що Тарас з «Першої сільської збірної», довго не думаючи, відповів: «Але до якої не підійду, каже, чоботи смердят».
 
На запитання судді Олени Довгалюк, чи можуть учасники КВН порадити їй коханого, Тарас не розгубився: «В мене зустрічне запитання. Вам звідси чоботи не затягують?».

Тема пошуків кохання була розвинена й після запитання наступного члена журні – міського голови Миколи Романюка. Він певний час формулював питання до гумористів, яке звів до такого: «Чому не заповнені дипломи за перше-третє місця?». На що капітан команди «Отдыхаем вместе» Олександр Степаненко відповів «Вам бабу нада!», чим викликав вибух сміху в аудиторії.

«Напиши нормальні пісні» – відповів член команди «Отдыхаем вместе» на запитання Андрія Тимчука з гурту ФлайzZzа «Як розпіарити новий альбом?
 
Трошки чорного  гумору від «Першої сільської збірної: «За маму, за тата, за діда, за бабу – кричала свиня, штрикаючи господаря ножом».
 
Валерій Пельц, організатор кубку КВН «Луцьк розповів про переформування волинського КВН-у: «В цьому сезоні не будемо робити 1/4, 1/2. Формат відтепер змінений: буде п’ять кубків: минувший кубок «Луцьк», зимовий кубок, кубок Любарта, весняний і фінальний суперкубок сезону. ». Таке нововведення, за словами Валерія Пельца зроблено для того, щоб люди насолоджувалися лише виступами сильних команд».
 
«Ми завжди працюємо для того, щоб люди були задоволені життям, щоб вони раділи, – розповідає чоловік. – Цей захід ми зробили для того, щоб підняти настрій нашим лучанам».














Вінницька «Безна»
Вінницька «Безна»

«Отдыхаем вместе» з міста Хмельницький
«Отдыхаем вместе» з міста Хмельницький

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39