Луцьк агітаційний: котик, Москва і добрий сусід

23 Жовтня 2015, 18:48
3306

До завершення передвиборчої агітації залишилися лічені години. Напередодні «дня тиші» Район.Луцьк склав свій рейтинг найцікавішої політичної реклами, яку ми побачили протягом цього непростого агітаційного періоду.

Перший своїм креативом лучан та користувачів мереж вразив В’ячеслав Теліцин, який вішав іменні таблички скрізь, де, за його твердженням, він здійснив неоціненний вклад у розвиток інфраструктури району. Інший кандидат до обласної ради Сергій Рижков на креатив «солідарного» кандидата відповів власним. Поряд з іменними табличками Теліцина він розмістив наклейки зі змістом, який вочевидь мав продемонструвати дотепність самого Рижкова.



Неабияк повеселили лучан білборди Сергія Григоренка, чинного секретаря Луцької міської ради. Він, як і всі, закликає голосувати за себе, а як аргумент називає своє сусідство з виборцями.

В контексті тотальної корупції у країні неоднозначно виглядають і білборди БПП «Солідарність».


Покреативити вирішили і у місцевому штабі Партії Зелених України. Їхня політична реклама стверджує, що Василь Байцим, кандидат на посаду мара та лідер партійної організації, «вимите гниль». Що мали на увазі творці білборду і чому на картинці зображений їжачок, досі залишається загадкою.


Штаб УКРОПу свою оригінальність проявив, інтенсивно експлуатуючи тему складних відносин України з Росією.


Також користувачі соцмереж ділилися цікавими прикладами політичної реклами й не завжди добросовісної. До прикладу, кандидат у мери Павло Данильчук поширив фото ось такої листівки.

«Нічне місто на початку останньої доби агітації :)», – написав депутат міськради.

Волинський журналіст Антон Богайчук також звернув увагу на ці листівки, а особливо на їхнього замовника та виконавця.

«Замовник – політична партія «Луцьктепло». Відповідальний за випуск – Немитий Л. У. У когось перед виборами загострюється почуття гумору», – пише журналіст.


Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Сергій Чуріков вирішив піти перевіреним шляхом і у передвиборчій агітації використав котика.

«Кажуть котики набирають найбільше «лайків», – написав він на своїй сторінці у соцмережі.

   

Коментарі
24 Жовтня 2015, 01:04
Я заценила)
24 Жовтня 2015, 19:12
УКРОП то посміховисько ще те.
24 Жовтня 2015, 19:13
УКОП - то брєд. як в назві так і в кандидатах прогадали
24 Жовтня 2015, 21:00
Укроп то євреї , і вони будуть обкрадати україну як і всі
24 Жовтня 2015, 21:07
Саме більше на ці вибори витратив Укроп , але мером стане Романюк , але що станеться з товстенюком як він не пройде то яж страшно уявити)
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром