Старе місто: ситуацію з парковками врегулюють після проведення конкурсу

17 Червня 2015, 14:56
4630

Учора стартував конкурс з визначення операторів паркування.

Для обслуговування пропонується 5 парковок. Всі вони розташовані у Старому місті на таких вулицях:  Глушець (Центральний ринок),  Братковського, Замкова площа, Галшки Гулевичівни та  Драгоманова.

Як розповів секретар конкурсної комісії Олександр Мартинюк, заявки на участь приймаються до 17 години 30 червня. Відповідальне за проведення конкурсу -  КП «АвтоПаркСервіс».

«Ми вперше проводимо таке. Наразі ще жодної заявки нема. Сподіваюсь, що до кінця місяця у нас будуть конкурсні пропозиції і буде з чого вибрати. Хоча може бути і по-іншому. Ніхто не знає напевно, чи знайдуться люди, які захочуть платити за це кошти. Але таким чином ситуацію з парковками в цій частині міста можна було б вирішити», – розповів він Район. Луцьк.

Окрім того Мартинюк каже, що переможцем визначать того, хто запропонує найкращу конкурсну пропозицію.

«Але якщо буде кілька претендентів з однаковими перевагами, то конкурсний комітет організовує та проводить аукціон. Його стартова ціна – 1500 грн з кроком 200 грн. З переможцем конкурсу протягом 15 календарних днів після прийняття конкурсним комітетом рішення укладається договір обслуговування об’єктів благоустрою - майданчиків для паркування транспортних засобів на території міста Луцька», - сказав Мартинюк.

Конкурсні документи претенденти можуть подавати до уповноваженої організації КП «АвтоПаркСервіс» за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 39.

Телефон для довідок: 24-81-24, 099 46 19 699.

 

Аріна КРАПКА

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром