Депутат пішов війною проти склотарної мафії

23 Жовтня 2015, 17:15
2322

Проблему несанкціонованих пунктів склотари і стихійних скупників пляшок таки вдалося остаточно вирішити.

В цьому переконаний депутат Луцької міськради Роман Романюк, який доклав зусиль до боротьби з порушниками правил торгівлі.

«Луцьк неодноразово займав перше місце з благоустрою та чистоти. Ми живемо тут і маємо дбати про те, що довкола нас. Ми повинні підвищувати рівень культури для створення комфортних умов проживання», – переконаний депутат. – Раніше у мікрорайоні «працювали» несанкціоновані пункти збору склотари. Навколо просто жахав антисанітарний стан і багато битого скла. Наразі, завдяки моїй ініціативі вдалося домогтися, щоб склотару збирали лише у відведених для цього місцях, поза житловими районами».

Щоб ненароком розбитий посуд, ту ж склотару, не жбурляли деінде, обранець посприяв у встановлені на своєму виборчому окрузі №23 понад півсотні нових смітників.

До всього, на сесіях ради депутат піднімав питання розвитку велосипедної інфраструктури, що, врешті, стало поштовхом до облаштування в місті перших велосипедних доріжок.

«Ми задекларували бажання жити за європейськими стандартами, – нагадує Роман Романюк. – Там давно поширений екологічний вид транспорту. Ми повинні дати змогу людям безпечно і комфортно їздити велосипедами у Луцьку».

Окрім того, депутат був одним з ініціаторів розробки та прийняття «Етичного кодексу водія таксі та маршрутного таксі». Це, за словами Романа Романюка, покращило якість надання послуг у сфері перевезення.

Про інші досягнення депутату Романюка за його п’ятирічну каденцію читайте в матеріалі «Що зробили депутати за 5 років. Роман Романюк».


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024