Сервісні центри МВС відновлюють роботу

08 Травня 2020, 15:55
Сервісні центри МВС відновлюють роботу 3161
Сервісні центри МВС відновлюють роботу

На засіданні Уряду 4 травня 2020 року прийнято рішення розпочати поступове пом’якшення карантинних заходів.

Відтак, починаючи з 12 травня 2020 року, сервісні центри МВС поступово відновлюють свою роботу з можливістю відвідування всіх сервісних центрів МВС громадянами. Про це інформує їхня пресслужба.

Задля дотримання визначених Міністерством охорони здоров’я України санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій, сервісні центри МВС облаштовані захисними прозорими перегородками та позначками соціальної дистанції. Послуги надаватимуться з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 м² та з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше ніж 1,5 метри.


 

Для зниження ризику інфікування, у сервісних центрах МВС організували можливість оброблення рук антисептичними засобами, а у приміщеннях проводитимуть постійне вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів та регулярне провітрювання.

Послуги надаватимуться за попереднім записом в електронну чергу через функціонал, що буде розміщений на офіційному вебсайті ГСЦ МВС.

Сервісні центри МВС надаватимуть усі адміністративні послуги, окрім прийняття практичних іспитів на право керування транспортним засобом.

Зауважимо, що використання засобів індивідуального захисту є обов’язковою умовою знаходження у приміщеннях сервісних центрів МВС.

Читайте також: На Ківерцівській затримали  п'яного водія, який хотів відкупитися хабарем


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром