Пентхауси – унікальне ексклюзивне житло від «Яровиці»

08 Травня 2020, 11:10
Пентхауси – унікальне ексклюзивне житло від «Яровиці» 4431
Пентхауси – унікальне ексклюзивне житло від «Яровиці»

Давайте ознайомимося з особливостями пентхаусів.

Першою і важливою особливістю пентхауса є наявність виходу на відкриту терасу. Власники цього помешкання матимуть свою зону відпочинку на повітрі і навіть місце для пікніка. Це комфортне життя без вуличного шуму та міського пилу.

Друга особливість пентхауса – скління.  П'ятикамерні металопластикові вікна BRUGMANN  профіль SALAMANDER з двохкамерним мультифункціональним шумоізоляційним склопакетом CLIMAGUARD SOLAR. Великі панорамні вікна дадуть ще більше відкритого простору, усюди відчуття легкості і свободи на висоті!  Ніщо не сковує, не тисне зверху – немов ви раптом опинилися на вершині високої гори…

Високі триметрові стелі  – це третя особливість. Варіантів облаштування інтер’єру пентхауса безліч, і всі вони – живе втілення вашої фантазії, вашого способу життя.

Четверта і надзвичайно естетична особливість – панорама. Тут вас чекають романтичні заходи сонця і привабливий пейзаж берегів річки Стир та безкрайнього горизонту поля. Панорама викликає почуття польоту, гармонії внутрішнього «я» з навколишнім світом, це ідеальне поєднання урбанізації та романтизму, міської квартири і заміського котеджу.

Ще однією переконливою перевагою є якісна комплектація пентхаусів: енергоощадний вентильований фасад CUBE, індивідуального опалення з двоконтурним котлом VIESSMANN, радіаторами VAILLANT та трубами REHAU. Надійні вхідні двері з двома якісними замками, можливість облаштування каміну. А ще – три сучасні швидкісні  ліфти  MIZUI MITSUBISHI, які з комфортом доставлять вас у вашу оселю!

апрошуємо ознайомитись із пентхаусами у зданому будинку. Запрошуємо ознайомитись із комфортними пентхаусами у зданому 6 будинку: ОРХІДЕЯ - 64,8 м2 та ОРХІДЕЯ ЛЮКС - 94,6 м2

Залишилось лише 2 пентхауси. Це остання можливість жити найвижче у центрі міста.

Деталі за номером телефону 050 402 05 05 або на сайті

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром