Поліцейський у Луцьку збував наркотики

08 Травня 2020, 10:41
Поліцейський у Луцьку збував наркотики 3281
Поліцейський у Луцьку збував наркотики

За версією слідства, працівник одного із відділів поліції ГУНП у Волинській області 7 травня цього 2020 року в Луцьку збув громадянину 100 грамів канабісу за 17 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Усього зафіксовали три епізоди збуту правоохоронцем особливо небезпечного наркотичного засобу.

Наразі вирішують питання про повідомлення поліцейському про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту й збуті особливо небезпечного наркотичного засобу (ч.2 ст. 307 КК України).

Прокурори готують також клопотання до суду про обрання правоохоронцю міри запобіжного заходу.   Клопотатимуть і про відсторонення його від посади.

Встановлюють також причетність до вчинення цього кримінального правопорушення інших осіб.

Викриття поліцейського – результат спільної роботи прокуратури Волинської області, Управління СБУ в області, слідчих Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, та оперативних працівників Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.



 

Довідково:

Санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту й збут особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також: Двоє лучан і нотаріус постануть перед судом за квартирне шахрайство

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром