Речниця волинських патрульних Ольга Бузулук йде з посади

07 Травня 2020, 19:47
Ольга Бузулук 6619
Ольга Бузулук

Речниця Управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук звільнилася з посади.

Про це вона повідомила у себе на фейсбук-сторінці.

З часу запуску Патрульної поліції Волині Ольга Бузулук повністю налагодила і підтримувала цілодобову комунікацію з усіма ЗМІ, громадськими організаціями та окремими активістами. Брала участь у розробці універсальних документів для роботи пресслужб поліції, відвідувала тренінги та робочі зустрічі на ці теми. Організовувала іміджеві акції та співпрацю з бізнесом і громадським сектором.

Читайте також: Патрульні залишаються великими мрійниками і ідеалістами, – Ольга Бузулук

З самого початку вона курувала відвідання патрульними поліцейськими шкіл у Луцьку до офіційного старту проєкту «Шкільний офіцер поліції», була однією з ініціаторок проєктів «Уроки безпеки», «Світлодіти», що мали на меті забезпечити всіх школярів флікерами – світловідбивними елементами. Читала лекції та тренінги під час «Літньої школи журналістики» в Луцьку.

Читайте також: 51 гривня чи життя: як у Луцьку пішоходи ризикують безпекою

Окрім того, Ольга Бузулук координувала проєкт «Тонка синя лінія» з залучення меценатів та бізнесу до підтримки патрульних: у його рамках налагодила співпрацю з ТМ «Дмитрук», «Теремно-хліб», «Волинські солодощі» та іншими, організувала фотосесії до Дня матері патрульних з їхніми матерями та жінок-патрульних з їхніми дітьми.

Разом з журналістами координувала відеопроєкти «Нічна варта», «Поліцейський влог», які показували щоденну роботу патрульної поліції зсередини. Хто працюватиме на посаді спеціаліста з пресслужби Управління патрульної поліції Волині – буде відомо згодом.

Читайте також: Все, що треба знати про роботу патрульної поліції Волині за 4 роки її існування

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром