Через борг «Луцьктепла» перед «Волиньгазом» лучани можуть залишитися без гарячої води

07 Травня 2020, 12:30
«Луцьктепло» 2625
«Луцьктепло»

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» боргує за послуги з розподілу газу компанії «Волиньгаз» понад 14,6 мільйона гривень.

Про це повідомляє «Волиньгаз».

Газорозподільне  підприємство «Волиньгаз» звернулось з відповідним листом до Луцької міської ради та керівництва «Луцьктепло», в якому наполягає на дотриманні підприємством зобов’язань взятих на себе відповідно до чинного договору розподілу природного газу.

«Луцьктепло» має оплатити борг за послуги з розподілу газу в сумі 14 634 574,50 грн. виключно грошовими коштами на поточний рахунок оператора газорозподільної мережі (ГРМ).

«Усім без винятку боржникам, і фізичним і юридичним особам, підприємствам теплокомуненергетики ми постійно нагадуємо та розповідаємо про те, що боргу не повинно бути. Бо на підставі укладеного договору компанія має право припинити надання послуги з розподілу природного газу», - зазначає директор комерційний “Волиньгаз” Андрій Карпомиз.

За словами директора, компанія неодноразово нагадувала підприємству, яке надає лучанам послугу теплопостачання, що через борги залишить його без газу. Якщо «Луцьктепло» не вирішить найближчим часом питання щодо погашення заборгованості за розподіл природного газу перед АТ «Волиньгаз», то після закінчення карантину, до нього застосують заходи примусового стягнення суми заборгованості, а також штрафних санкцій за невиконання умов договору розподілу природного газу.

Довідково:

АТ «Волиньгаз» займається доставкою природного газу біля  250  тисяч сімей Волині. Компанія активно впроваджує  онлайн-сервіси, якими користуються вже понад 65 тисяч жителів  області. Чат-бот Viber використовують майже 17  тисяч волинян.

Читайте також: Завжди напоготові: робота водіїв «Волиньгазу» під час карантину

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром