Луцькі депутати дали гроші на садочки, благоустрій міста та спорт

06 Травня 2020, 14:35
Гроші 3167
Гроші

У Луцькраді поділили кошти депутатського фонду – 252,5 тисячі гривень. Їх спрямують на ремонтні роботи та благоустрій міста.

Таке рішення прийняли під час онлайн-сесії 6 травня.

Отож, 100 тисяч гривень дадуть на ремонт крила між першим і другим поверхом закладу дошкільної освіти №1 (депутатка Майя Шостак), 70 тисяч гривень – на капремонт об'єкту благоустрою зеленого господарства на розі вулиць Боженка та бульвару Дружби Народів (депутат Євген Ткачук).

На фінансову підтримку ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» для придбання спортивного обладнання в сумі 30 тисяч гривень (депутатка Наталія Бунда). На фінансову підтримку ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» для придбання спортивного інвентарю в сумі 47,5 тисячі гривень (депутат Сергій Шкода).

На поточні видатки для придбання спортивного інвентарю для клубу «Стріла» в сумі 5 тисяч гривень (депутат Євген Ткачук).

Окрім того, перерозподілять видатки бюджету міста на заміну вікон для КЗ «Музична школа №1» (в сумі 46,3 тисячі гривень) та проведення заходів в галузі культури і мистецтва (в сумі 46,3 тисячі гривень).

Також, враховуючи звернення, із депутатського фонду виділять 12 тисяч гривень на придбання та встановлення дверей у групах ЗДО №22 (ясла-садок) (депутат Микола Романюк). Депутат Микола Федік – 20 тисяч гривень на придбання та встановлення дверей у групах ЗДО №22 (ясла-садок). Депутат Тарас Шляхтич – 20 тисяч гривень на ремонт спортивного майданчика.

Депутат Микола Дендіберін – 9 тисяч гривень на ремонт стадіону по вулиці Глушець. Депутат Андрій Козюра – 25 тисяч гривень на спортивний майданчик по вулиці Гордіюк 43-45. Депутат Андрій Білан – 10 тисяч гривень на підтримку клубів історичної реконструкції.

Читайте також:

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром